Opinia Timisoarei

Lui Dorel Covaci nu ii place in Parlamentul Romaniei. Vrea sa se intoarca primar la Faget

TIMISOARA. Deputatul social-democrat, Dorel Covaci, si-a anuntat candidatura la functia de primar al orasului Faget. Pana in 2008, Dorel Covaci a fost cel mai longeviv primar in functie, insa in 2008 a ales sa lase primaria pentru Parlament.

Odata cu plecarea lui Dorel Covaci de la conducerea Primariei Faget, primaria orasului a fost cucerita de un democrat-liberal, Marcel Avram.

„Voi candida pentru a recastiga Fagetul insa doar in echipa cu domnul presedinte Titu Bojin. Consider ca numai asa vom putea sa obtinem functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis. Avem nevoie de unitate si forta, iar domnul Bojin e singura solutie pentru ca organizatia noastra sa poata obtine un rezultat foarte bun la viitoarele alegeri locale”, a declarat deputatul Dorel Covaci.

Anuntul a fost facut de Dorel Covaci la sedinta Consiliului Judetean al PSD. In aceeasi sedinta, cei peste 160 de delegati au validat, prin vot, deciziile Comitetului Executiv Judetean privind sustinerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis a presedintelui PSD Timis, Titu Bojin si sustinerea candidaturii primvicepresedintelui Sorin Grindeanu pentru functia de primar al Timisoarei. De asemenea, au fost aprobate 21 de candidaturi ale primarilor PSD in functie.

Exit mobile version