Opinia Timisoarei

Lucrurile nestiute din viata lui Klaus Iohannis! Pasiunile secrete ale noului presedinte al Romaniei. FOTO!

Primar al Sibiului de ani buni, Klaus Iohannis a stiut sa-si tina viata personala departe de ochii presei. Spre deosebire de alti politicieni care vor sa iasa in evidenta cu orice pret, Iohannis nu a facut parada nici cu familia si nici cu pasiunile lui din viata de dincolo de scena politica ori de administratie.

Iohannis a fost acuzat in campania electorala ca ar detine sase case, in conditiile in care el este la baza profesor, iar sotia sa la fel. “Este imposibil ca dintr-un salariu de dascal si ore de meditatii sa ai atatea imobile”, au tunat adversarii politici! Insa sibienii, sustinatori ferventi ai lui Iohannis, spun ca adevarul despre locuintele edilului lor este insa altul, scrie wowbizz.ro



“Vila in care locuieste Klaus Iohannis si sotia lui este, daca se poate spune asa, cea mai impunatoare dintre cele sase. Ea nu este nici pe departe una scumpa, ci… de bun simt! Casa este amplasata intr-o zona accesibila a orasului, are cateva camere, iar la constructia ei s-a implicat chiar politicianul, care a fost vazut de multe ori de vecini cum zidea gardul sau dadea cu ciocanul pentru a ajuta muncitorii la ridicarea ei. In ceea ce priveste alte doua imobile pe care le are in proprietate, ele sunt foarte mici, ambele apropiate una de cealalta si compuse din living, o camera, o baie, o bucatarie si un hol. In concluzie, nu sunt cine stie ce vile scumpe, asa cum s-a lasat sa se inteleaga. In plus, celelalte trei sunt, de fapt, niste garsoniere in cladiri vechi, a caror valoare ajunge la 20.000 de euro fiecare, iar el le-a inchiariat cu aproximativ 100 de euro pe luna”, au spus sibienii lui Iohannis.

Iohannis are cateva pasiuni care, spune el, il relaxeaza. De pilda, putini stiu ca ii plac foarte mult plantele si are in gradina peste 50 de specii de trandafiri, pe care ii ingrijeste personal. “Are cunostinte despre gradinarit si le cunoaste florilor toate denumirile stiintifice”, au comentat prietenii primarului de la Sibiu.

Gradinaritul nu este insa singurul hobby declarat al omului politic. “De ceva vreme este pasionat de tenis si, daca in tinerete nu stia sa tina racheta in mana, acum, in doar sase luni a ajuns sa joace precum un profesionist! In plus, este un colectionar de cravate, ii place muzica veche si adora sa citeasca”, au conchis apropiatii lui Klaus Iohannis.


Cat priveste relatiile amoroase, despre Iohannis nu s-a spus nimic compromitator. El este casatorit cu Carmen de mai bine de 25 de ani, si, conform declaratiilor date, doamna Iohannis a fost singura femeie care l-a interesat cu adevarat pe politician.

Exit mobile version