Opinia Timisoarei

Lucrarile la drumuri, luate la puricat de inspectorii primariei, in frunte cu primarul Gheorghe Ciuhandu. Vezi unde se circula greu in Timisoara!

TIMISOARA. In Timisoara se circula destul de greu in zonele in care se efectueaza lucrari la drumuri. Foarte multe strazi, bulevarde si trotuare din oras sunt fie inchise, fie cu circulatia restrictionata. Primarul Gheorghe Ciuhandu s-a deplasat din nou pe teren pentru a verifica stadiul lucrarilor. A mers atat la cele realizate in ultima perioada, care au fost deja finalizate, cat si la cele care se afla in curs de executie.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, edilul-sef al orasului le-a cerut firmelor de constructii sa realizeze maximul posibil de lucrari, mai ales in aceasta perioada, cand „conditiile meteorologice sunt extrem de bune pentru lucrarile care trebuie executate”.

Soferii timisoreni trebuie sa circule cu atentie pe strazile Ciprian Porumbescu, Magura, Brancoveanu, Platanilor, Salcamilor, Plevnei, Cosminului, Visinului, Izlaz, Timocului, Rovine, Grigore Alexandrescu, Torontalului, Republicii si pe Sever Bocu, unde se fac lucrari de intretinere.

In ceea ce ii priveste pe pietoni, acestia trebuie sa stie ca se lucreaza la intretinere pe trotuarele strazilor 16 Decembrie, Maresal Alexandru Averescu, Severin, Iovan Sterja Popovici, Piata Balcescu, Pestalozzi, Piata Victoriei, Matei Basarab, Felix, Gelu, Borzesti si Albinelor.

Lucrari mari se efectueaza si pe Calea Torontalului, unde se fac investitii la modernizarea infrastructurii si a suprastructurii. Inspectorii primariei spun ca acei constructori care executa lucrari tehnico-edilitare in carosabil, in special la apa, canal, termoficare sau gaz, au fost somati sa urgenteze munca, astfel incat traficul sa nu fie perturbat la inceperea anului scolar.

Exit mobile version