Opinia Timisoarei

Lucrari de mantuiala pe Autostrada Lugoj – Deva, dar si pe Timisoara – Arad? Iata cum se prabusesc ‘peretii’ soselelor de mare viteza! FOTO!

TIMIS. Deschis circulatiei inainte de Craciun in 2013, Lotul 1 al Autostrazii Lugoj – Deva a inregistrat tot felul de probleme. De mai multe zile a aparut alta, care ar putea pune in pericol circulatia.

O alunecare de teren de la kilometrul 5 face ca asa zisii ‘pereti’ ai autostrazii sa o ia la vale, cel mai probabil in lipsa unei consolidari corespunzatoare.

O ploaie torentiala de durata ar putea face ca pamantul sa ajunga in mijlocul soselei de mare viteza care leaga centura Lugojului si A3 Lugoj – Deva pe Lotul 1 Lugoj – Balint.

Angajatii care se ocupa de paza autostrazii au fost pusi sa semnalizeze zona, pentru ca soferii sa nu izbeasca in plin pamantul care a ajuns, pe alocuri, in santul de scurgere, noteaza lugojinfo.ro.

Astfel de probleme au fost constatate imediat dupa darea in folosinta a tronsonului de drum, cam in acelasi loc, dar pe sensul de mers Balint – Lugoj.

Pamantul o ia la vale si pe Autostrada Timisoara – Arad

Cu aceeasi problema se confrunta si autostrada care leaga Timisoara de Arad.

Malurile de pamant ce strajuiesc soseaua de mare viteza au inceput sa se pravale in zona numita Valea Zorilor, in apropiere de iesire spre Seceani – Ortisoara.

In unele portiuni se pot observa adevarate santuri care la o ploaie zdravana pot duce la desprinderea unor portiuni importante din ‘peretii’ soselei.

 

Exit mobile version