Opinia Timisoarei

Plin de gropi si petice, la nici un an de la asfaltare. Bataie de joc pe un drum judetean din Timis. Foto si video

TIMIS. Un drum judetean a carui reabilitare a durat aproape un an si s-a incheiat in toamna arata acum ca dupa razboi.

CITESTE SI: I-au confiscat microbuzul si i-au ars o amenda s-o tina minte. Nesimtit prins in flagrant in timp ce arunca saci cu gunoi intr-un cartier din Timisoara. Foto 

Soseaua leaga Sanmartinul Sarbesc de Sanmartinul Maghiar si in urma cu aproape 2 ani era un drum de piatra pe care se circula cu greu.

O investitie de aproape 4 milioane de lei a Consiliului Judetean Timis a facut ca drumul de 5 kilometri sa fie asfaltat, insa covorul turnat pe acest tronson nu a rezistat prea mult.

La nici un an de la finalizarea lucrarilor, pe mai multe zone, drumul a fost decopertat, iar soferii trebuie sa faca slalom printre gropi sperand sa nu isi strice masinile. Unele cratere se intind pe ambele sensuri ale drumului.

Imaginile au fost trimise pe adresa redactiei de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Va prezint bataia de joc a anului 2021, DJ593A Sanmartinul Maghiar – Sanmartinul Sarbesc, asfaltat in 2019-2020 acum drumul se prezinta intr-o stare deplorabila si peticit in aproape toata lungimea lui. Este pur si simplu o sfidare la adresa noastra ce se intampla acolo, spalare de bani la greu sau cine stie ce manevre s-au facut„, spune cititorul opiniatimisoarei.ro.

Presedintele CJT Calin Dobra iscalea contractul de executie pentru DJ593A, sectorul dintre Sanmartinu Sarbesc si Sanmartinu Maghiar, in aprilie 2019. Acest drum era parte dintr-o garnitura de 10 sosele din Timis aflate intr-un plan de reabilitare cu bani guvernamentali prin PNDL.

Modernizarea acestui tronson avea sa fie nu doar in beneficiul cetatenilor din cele doua localitati, ci si din Cenei, Otelec, Uivar, Peciu Nou ori Sanmihaiu Roman. Lucrarile de asfaltare s-au incheiat dupa aproape un an.

Drumul nu a fost inca receptionat si nici nu se va face receptia pana cand nu vor fi remediate toate neajunsurile, indiferent daca este vorba de problemele semnalate de soferi ori altele care nu sunt la vedere„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

Exit mobile version