Opinia Timisoarei

Lovitura in casa prietenului sau. Cum i-a furat ‘amicul’ aproape 100.000 de euro

Cu asa prieteni, cine mai are nevoie de dusmani? De asta s-a convins un barbat din Arad, dupa ce a fost vizitat de un amic.

CITESTE SI: Cozi la a doua editie a Maratonului Vaccinarii la Timisoara. Concerte, expozitii, voluntari, doze de Pfizer si Johnson&Johnson, analize gratuite. Foto si video 

Totul s-a intamplat in urma cu cateva seri la Arad. Un barbat de 40 de ani a fost invitat acasa de un prieten de-al sau. Au povestit, au baut cateva pahare si in cele din urma au hotarat sa incheie seara.

Invitatul insa a profitat de neatentia amicului sau pentru cateva clipe, chiar inainte de plecare, si i-a furat acestuia suma de aproape 100.000 de euro, bani pe care omul ii pastra in casa.

A doua zi, cand s-a dezmeticit, gazda a vazut ca lipseau banii si a chemat politia.

In urma cercetarilor, oamenii legii au dat de urma hotului, dar si de bani, care erau ascunsi in locuinta acestuia intr-o camera, in spatele unor cutii.

Suma recuperata a fost restituita pagubitului. Infractorul va trebui acum sa raspunda pentru acest furt.

Pe numele barbatului a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.In prezent acesta este retinut intr-o alta cauza, urmand să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Arad, cu propunerea luarii unei masuri preventive„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili daca barbatul deja retinut a mai savarsit si alte infractiuni.

 

Exit mobile version