Opinia Timisoarei

Lovitura de palat la Inspectoratul Scolar Judetean Timis. Ce s-a putut intampla cu cei trei adjuncti?

TIMISOARA. Strategie incredibila a actualilor inspectori scolari generali adjuncti ai judetului Timis. Luni ar fi trebuit ca acestia sa sustina examenul pe post, insa Cornel Petroman, Francisc Halasz si Aurelian Sima au facut pasul inapoi si s-au retras din concurs.

Judetul Timis a fost printre primele din tara chemate la sediul Ministerului Educatiei pentru concursul de inspector scolar general adjunct, insa surpriza! Cei trei actuali adjuncti, Cornel Petroman, Francisc Halasz si Aurelian Sima au decis la unison sa se retraga din competitie.

Daca pentru functia de inspector plin judetul Timis a fost programat printre ultimele la sustinerea examenului, de data aceasta, la examenul adjunctilor a fost printre primele. Cei trei actuali adjuncti au decis sa se retraga din examen, dupa prima proba, astfel ca ei vor ramane pe functii cel putin pana dupa data de 20 mai, cand se vor incheia examenele. Apoi, ministrul este cel care va decide ce se va intampla”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aura Danielescu, inspector scolar general al ISJ Timis.

In ceea ce priveste pe cel de-al patrulea candidat, Mihaela Petrov, de la Colegiul ”Emanuil Ungureanu”, aceasta a promovat examenul, astfel ca urmeaza sa fie numita pe unul dintre posturi.

Asadar, Mihaela Petrov va ocupa cu siguranta unul din posturile de adjuncti ai ISJ Timis. Pe celelalte doua posturi disponibile, ministrul Educatiei va face numiri. E posibil ca doi din actualii adjuncti sa fie pastrati ori sa se schimbe complet echipa.

Exit mobile version