Opinia Timisoarei

Lovitura ca in filme incercata de un barbat la Timisoara

TIMISOARA. Va amintiti celebra pelicula „Gone in 60 seconds”, in care un hot trebuie sa fure 50 de masini intr-o singura noapte? Scenariul a fost pus in practica la Timisoara, insa cel care a decis sa dea lovitura s-a limitat doar la 3 masini.

CITESTE SI: Soferii din Timisoara vor cauta din nou rute ocolitoare in 2018. Doua poduri din oras intra in reabilitare. Foto  

Un barbat s-a gandit ca poate da mai usor o lovitura in primele zile ale anului, mai ales ca la mai multe firme angajatii au fost liberi. Omul a intrat in garajul unei firme in a doua zi a anului si a incercat sa deschida o masina. Cum nu a reusit la aceasta, a mai incercat la alte doua. A fost zarit insa atat el, cat si cativa complici ai sai, de timisorenii care locuiau in apropiere si care au anuntat politia.

CITESTE SI: 2018, anul santierelor la Spitalul Municipal din Timisoara. Ce se construieste 

Politia a ajuns repede in zona si a inceput cercetarile, in urma carora a fost depistat un barbat de 39 de ani. Acesta a fost prins in aceeasi seara si a fost dus la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis si s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de furt calificat. Politistii continua cercetarile pentru a stabili daca barbatul a mai savarsit si alte fapte asemanatoare.

Exit mobile version