Opinia Timisoarei

Lovitura anului in Timis. 170.000 de euro furati din casa unei femei si ingropati in gradina. Hotul, cautat prin Interpol

TIMIS. Un hot cu mult tupeu a dat lovitura vietii, iar apoi ingropat prada. Nu s-a bucurat insa prea mult de avere, pentru ca oamenii legii au gasit comoara. Mai mult, hotul este cautat acum cu Interpolul.

CITESTE SI: Porneste largirea la 4 benzi a drumului spre Autostrada Vestului prin Dumbravita. Constructorul: Imediat ce vor fi indepartati stalpii de troleibuz, incepem sapaturile. Video 

O femeie de 38 de ani din Lugoj a avut socul vietii in momentul in care a descoperit ca i-au fost furati 170.000 de euro pe care ii tinea intr-un dulap din casa.

Aceasta a anuntat Politia in 14 mai, iar oamenii legii au pornit repede in cautarea hotului. 5 zile mai tarziu, in baza unor informatii, acestia au facut doua perchezitii in localitatea Boldur, situata in apropierea Lugojului.

Dupa ce au cautat cu atentie, politistii au reusit sa recupereze 110.300 de euro din suma totala. Intr-o gospodarie au fost gasiti 20.000 de euro, ingropati in gradina din curtea casei, iar la a doua au fost descoperiti 90.300 de euro, ingropati intr-o anexa.

Suspectul principal, un barbat in varsta de 30 de ani, este iubitul femeii, a fugit din tara, dar este cautat de oamenii legii.

Intrebata cum de tinea atatia bani in casa, femeia pradata a spus ca tocmai valorificase o mostenire si nu a ajuns sa-i depuna la banca.

Exit mobile version