Opinia Timisoarei

Locuri de parcare in fata blocurilor, pentru proprietari, la Timisoara? Ce parere are Nicolae Robu?

TIMISOARA. Unii timisoreni isi doresc sa aiba locul de parcare asigurat in fata blocului, atunci cand ajuns seara acasa, de la serviciu. Bineinteles, sunt dispusi si sa plateasca pentru acest serviciu Primariei Timisoara.

In schimb, primarul Nicolae Robu raspunde ca prefera sa nu adune bani la bugetul local, in acest fel, decat sa stie ca vecinii se incaiera pentru un loc de parcare.

CITESTE SI: PARIUL facut de Nicolae Robu la prima emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro 

A facut precizari in acest sens in INTERVIURILE TIMISOAREI, prima emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook in Timisoara, care a debutat aseara in studioul HDV. Aceasta se transmite in direct pe pagina Orasul Timisoara si site-ul opiniatimisoarei.ro, avandu-i ca moderatori pe Petre Nicoara si Ciprian Voin.

Daca locurile ar fi platite, atunci se va intampla urmatorul lucru: vine cineva cu masina si vede 2 locuri libere si el, cetatean al Timisoarei, nu are unde sa isi lase masina si atunci va incalca regula. Va merge acolo unde s-au facut amenajari. Atunci parcheaza pe locul cuiva si, cand vine cetateanul, se cearta. Prefer sa nu incasam bani la municipalitate„, a declarat Nicolae Robu in emisiunea INTERVIURILE TIMISOAREI.

Robu recunoaste ca, desi in campania electorala a promis locuri de parcare, mai ales in zona centrala a orasului, acestea lipsesc cu desavarsire.

Nu avem teren in zona centrala. Le-am promis oamenilor. Aveam un teren. Am spus (in campanie) ca facem parcari subterane si supraterane, dar ca specialistii vor decide. Explicatia, desi nu tine loc de parcare, trebuie sa intelegem realitatile asa cum sunt. Aveam la acea vreme un teren, in spate la Bega unde e o parcare. Am organizat de 2 ori licitatie pentru parcare supraetajata cu 5 niveluri. Nu s-a prezentat nimeni la lictatie. Ce vina am eu? Dupa aceea, cand sa dam drumul la realizarea pe banii nostri, PSD cu Victor Ponta, premier la acea vreme, a luat terenul si l-a dat grupului Bega. Ne judecam de atunci. S-a judecat in prima instanta, am castigat, eu sunt optimist si cred ca vom castiga si in final, la recurs, si, daca se va intampla asa, cand vom reintra in posesia terenului vom face parcare acolo. Atunci problema se va cvasi rezolva„, a declarat Nicolae Robu.

Edilul a subliniat ca a reusit totusi sa realizeze cateva locuri de parcare de-a lungul aleii cu palmieri (b-dul Bratianu), in zona centrala.

De asemenea, el a spus ca Primaria este pe cale de a obtine terenul de la fosta popota de pe Oituz, iar acolo va amenaja o parcare cu 1.200 de locuri.

In prezent, cladirea si terenul aferent apartin Universitatii de Vest din Timisoara.

CITESTE SI: Vaporasele vor fi pe Bega din 1 Aprilie, da asigurari primarul Nicolae Robu in prima emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook la Timisoara, INTERVIURILE TIMISOAREI! In ce regim vor circula? 

INTERVIURILE TIMISOAREI, emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook, se desfasoara in fiecare joi seara, de la orele 21.30, pe pagina de Facebook Orasul Timisoara, cea mai importanta pagina din vestul Romaniei, care numara peste 300.000 de prieteni. Emisiunea e realizata in studioul HDV Timisoara. Moderatori: Petre Nicoara si Ciprian Voin.

Prima emisiune, la care s-au uitat aproape 10.000 de oameni, o puteti urmari integral AICI!

Exit mobile version