Opinia Timisoarei

Locul din Timisoara unde s-au plantat 300 de castani cu floare roz. Orasul va fi insa umplut de salcami, pentru ca ii plac primarului Nicolae Robu

TIMISOARA. Castani cu floare roz si castani cu floare alba au fost deja plantati in Timisoara. Si, pentru ca primarul iubeste salcamii, astfel de copaci vor umple orasul.

CITESTE SI: Strigator la cer. Ce le-a putut face un barbat din Timisoara unor fetite pe care le-a racolat pe internet. Cea mai mica are doar 6 ani

Se va termina tot proiectul Popa Sapca, la finalul lunii mai. In acea zona s-au plantat circa 300 de castani cu floare roz. S-au plantat si castani cu floare alba, sigur, mai mari decat cei roz, pe bulevardul Antenei, pe arealul de dincolo de calea ferata”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Edilul spune ca iubeste salcamii si ca din acest motiv a decis ca va planta acest soi de copaci in mai multe zone si parcuri din Timisoara.

CITESTE SI: Iti curge nasul, stranuti, ai ochii iritati? Toate astea vor deveni istorie, pentru ca vom avea… Consortiu Anti Ambrozie, la Timisoara. Anuntul primarului Nicolae Robu

Iubesc salcamii si vom planta masiv salcami ca vreau eu. Pot sa vrea altii altceva, nu ma intereseaza, eu iubesc salcamii si de aceea vom planta”, a spus Robu. De altfel, aproape 200 de salcami au fost deja saditi pe bulevardul C.D. Loga, in locul celor batrani taiati in februarie.

Lucrarile la Pasajul Popa Sapca au inceput in anul 2016 si costa aproximativ 25 milioane de lei. In toamna anului trecut, a fost redat circulatiei, provizoriu, iar de la 1 Mai a fost oprita pentru lucrarile finale. Astfel, se lucreza la trotuare, la spatii verzi, se va ajusta trecerea la intrarea in pasaj, urmand sa se faca si corectia cu straturile urmatoare de asfalt.

Exit mobile version