Opinia Timisoarei

Locul din Timis unde s-ar putea intalni doua autostrazi ce leaga Timisoara de doua capitale europene!

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a inaugurat un drum nou care a vazut asfalt pentru prima data. Este vorba de drumul care leaga localitatile Bucovat de Mosnita Noua si care pe viitor, practic va lega doua autostrazi.

In doar cinci luni au fost asfaltati patru kilometri de drum intre cele doua localitati, iar presedintele CJ Timis, Titu Bojin a declarat ca, din punct de vedere imobiliar, aceasta localitate va prospera. Aceasta, deoarece drumul se afla intre actuala autostrada Timisoara- Lugoj si viitoarea autostrada Belgrad- Bucuresti.

Din cei 4 km care leaga comuna Bucovat de comuna Mosnita Noua, implicit de Timisoara. Se poate merge apoi spre Bazosu Nou sau catre Remetea Mare si iesirea in Drumul National. Bucuvat poate fi o localitate interesanta in ceea ce priveste viitorul imobiliar din punct de vedere al posibilitatii ca autostrada care ar urma sa se construiasca de la Belgrad la legatura cu Autostrada Bucuresti si va iesi dupa localitate inspre soseaua nationala si bineinteles inspre autostra A1 care speram sa ii dam drumul saptamana viitoare”, a declarat Titu Bojin.

Construirea acestui drum a costat peste 5,5 milioane de lei din care 2,5 milioane de lei din bugetul CJT si 2,9 milioane lei de la Guvern.

Exit mobile version