Opinia Timisoarei

Locuiesti in Soarelui? Iata ce minunatii mai face primarul Nicolae Robu in cartierul lui din Timisoara!

TIMISOARA. Spre deosebire de timisorenii care locuiesc in zona centrala a orasului sau in partea de nord a acestuia, cei care stau in cartierul Soarelui se vor bucura in aceasta iarna si de un patinoar. Anuntul a fost facut chiar de primarul Nicolae Robu, miercuri seara, la inaugurarea fantanii-soare cu jocuri de lumini de aproape 100.000 de euro.

CITESTE SI: Soarele ‘rasare’ din cartierul primarului Nicolae Robu, la Timisoara. Cum arata fantana-soare cu jocuri de lumini, de 100.000 de euro!

CITESTE SI: Vom avea un parc nou in cartierul Soarelui din Timisoara. Nicolae Robu a inaugurat strada Orion: ‘E ca-n Germania!’

Aceasta in conditiile in care iarna trecuta municipalitatea n-a fost in stare sa amenajeze nici macar in centrul orasului un patinoar, amatorii de plimbari pe gheata avandu-l la dispozitie doar pe cel de la mall. Iata ca acum Nicolae Robu anunta ca va face un patinoar in Soarelui, cartier in care a decis sa faca modernizari in forta la infrastructura. Are in vedere chiar piateta din fata Scolii Generale nr. 30.

„Am avut in discutie ideea unui patinoar aici pe timp de iarna, dar nu are nicio legatura cu fantana, ci cu piateta. Atunci cand am gandit sa facem aici o piateta, pentru ca era cu totul altceva, am discutat si ca iarna sa putem sa avem un patinoar aici. Si vom incerca, in aceasta iarna, sa facem si un patinoar, care se preteaza foarte bine. In orice caz, pentru mine, care am venit mereu seara si noaptea tarziu sa vad ce s-a mai facut, cum au mers lucrurile in zona, a fost o mare bucurie sa vad toate bancile de jur imprejur pline de oameni care au iesit, cand era cald, sa ia o gura de aer, sa stea la racoare, inconjurati de flori. Toate florile pe care le-am adus aici, pentru ca numarul firelor este impresionant, au avut o vegetare exceptionala, le-a mers nemaipomenit de bine, erau revarsate peste peretii jardinierelor si era o placere sa stai in preajma lor”, a declarat, miercuri seara, primarul Nicolae Robu.

Ramane de vazut unde se decide pana la urma primarul orasului se amenajeze un patinoar.

Exit mobile version