Opinia Timisoarei

Liviu Varciu despre impacarea cu Adelina Pestritu: A fost o poveste de dragoste cu drama, iubire

Liviu Varciu sustine ca povestea de dragoste dintre el si Adelina Pestritu a fost o drama, dar si una de iubire. Citeste declaratia lui Liviu Varciu referitoare la impacarea cu Adelina!

„Am mai fost aici pe canapeaua asta si fosta mea sotie a stat langa mine si am avut un schimb de replici”, a spus Varciu la CancanTv.

„Am primit o mie cinci sute de mii de telefoane de la sute de cunostinte si prieteni. Aleg Dragobetele, suntem romani si noi stim de Dragobete. Pentru mine 14 februarie este o zi speciala, o zi pe care eu nu o sa o uit niciodata. Si pe Adelina am auzit-o aseara si a spus ca nu vom mai comenta aceste fapte sau gesturi. S-au spus atata de multe, a fost o poveste de dragoste cu drama, iubire. Eu cred ca nu mai suntem de actualitate, nici eu, nici Adelina. V-as ruga frumos: lasati-ma in pace. Nu mai suntem de actualitate, am fost plecati, am fost la munte, ca orice om. (…) Numai eu pot sa stiu ce e in sufletul meu. Ce e in sufletul Adelinei numai ea poate sa stie”, a declarat Liviu, promovandu-si piesa de teatru in care joaca.

CITESTE SI: Liviu Varciu si Adelina Pestritu sunt din nou impreuna. Au facut dragoste chiar de Valentine’s Day!

Exit mobile version