Opinia Timisoarei

Liviu Dragnea: Sorin Grindeanu nu mai este el, e o unealta. PSD este sub asediu

Liviu Dragnea, a sugerat, joi, ca in spatele actiunilor premierului Sorin Grindeanu se afla alte forte, cu o „coordonare profesionista”, iar PSD se afla din nou „sub asediu”. Acesta a afirmat, la finalul conducerii partidului, ca la Palatul Victoria se afla „un grup ilegitim”, un „guvern fantoma” care vrea sa „creeze un puci”.

PSD e inca o data sub asediu, si nu e sub asediu politic. In afara de o mica actiune de sprijin din partea USR, nu am vazut alte actiuni de sprijin politic. Nu imi dau seama cine e in spate, dar o coordonare profesionista„, a sustinut Dragnea.

Pentru prima oara, Liviu Dragnea si-a asumat o vinovatie in actuala criza politica: „Principalul vinovat sunt eu. Am avut incredere in acest om, am tinut foarte mult la el, un om pe care l-am si ajutat„, dar a sustinut din nou ca „e clar” ca Sorin Grindeanu „nu mai e el”.

El nu mai e el. O spun cu regret, in opinia noastra Sorin Grindeanu este o unealta. A cui, ne e greu sa ne dam seama. Colegii mei care s-au uitat aseara la televizor au spus ca parca avea in spate ceva care il obliga sa spuna acele lucruri„, a comentat Liviu Dragnea, care a precizat ca va avea mult mai multa grija in alegerea viitorului premier.

Va reamintim, CEx-ul de astazi a decis excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD si depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului, ce va fi introdusa la inceputul saptamanii viitoare pentru inlaturarea premierului care a anuntat inca de noaptea trecuta ca refuza sa-si dea demisia.

Dragnea anunta ca vrea sa pastreze in viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre ministrii lui Grindeanu, desi multi au fost criticati dur in evaluarea PSD

Cea mai mare parte ei sau unii dintre ministrii actuali” se vor regasi in viitorul guvern PSD, a anuntat joi Liviu Dragnea. El nu a facut nominalizari. Declaratia vine pe fondul criticilor dure la adresa celor mai multi ministri in evaluarea prezentata miercuri in sedinta conducerii PSD.

Daca va fi cazul de inlocuiri, cei care vor veni la fel sa fie analizati foarte bine„, a mai spus Dragnea.

El a mai declarat ca nu ministrii au fost vinovati de intarzierea implementarii masurilor din programul de guvernare, ci premierul Sorin Grindeanu, prin „lipsa unei coordonari efective a activitatii ministrilor”.

Exit mobile version