Opinia Timisoarei

Liliac jumulit cu ravna de doi timisoreni in Parcul Botanic, ziua in amiaza mare. FOTO!

TIMISOARA. Dupa ce intr-una din noptile trecute politistii locali au prins o tanara care daduse iama in stratul cu lalele din fata Primariei Timisoara, adunand un frumos buchet de dus acasa, iata ca cititorii opiniatimisoarei.ro reactioneaza.

Ii dau in vileag si pe alti indivizi care distrug parcurile orasului.

CITESTE SI: Lalelele din fata Primariei Timisoara, jumulite de o tanara de 23 de ani. Ce a patit dupa cules?



Unul dintre ei a surprins alti doi timisoreni care jumuleau de zor o tufa de liliac inflorit aflata chiar in centrul Parcului Botanic. In vazul lumii, ziua in amiaza mare, duminica, cei doi, o femeie si un barbat, rupeau crengile. Nimeni insa nu a indraznit sa-i traga la raspundere. Asa ca, pret de cateva minute bune, s-au chinuit sa adune cat mai multe ramuri inflorite.  Apoi au disparut.

Cei doi au fost fotografiati de un cititor al site-ului nostru, revoltat ca parcurile sunt distruse de astfel de oameni.

Tufa de liliac vandalizata de cei doi e asezata chiar in centrul Parcului Botanic. Eu tocmai le faceam poze fetelor mele, cand am observat ca, in spate, se misca zdravan arbustul. Atunci m-am uitat mai cu atentie si i-am vazut pe cei doi cum rup crengute de jur imprejur. Le alegeau pe cele inflorite si aflate mai la indemana. Am orientat obiectivul aparatului foto spre ei si i-am surprins cand rupeau florile„, ne-a declarat cititorul opiniatimisoarei.ro care i-a fotografiat pe cei doi tineri.

Daca fiecare timisorean ar pleca acasa cu cate o lalea din centru ori cu cate un brat de liliac, ce-ar mai ramane in urma?, s-a intrebat fotograful.

Exit mobile version