Opinia Timisoarei

Liderul PSD Timis, Titu Bojin, indeamna electoratul sa se prezinte duminica la Referendum

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis si co-presedinte al USL Timis, Titu Bojin, a facut apel la timiseni pentru a se prezenta, duminica la vot,la Referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat, Traian Basescu.

Bojin crede ca PDL, prin decizia de a boicota Referendumul, „demonstreaza ca se teme de cetateni, de votul popular, liber exprimat„, se arata intr-un comunicat al PSD Timis, semnat de Bojin.

PDL nu poate confunda electoratul cu propriul grup parlamentar, caruia i se ordona de la Cotroceni sau Palatul Victoria sa boicoteze lucrarile Legislativului sau sa ocupe, cu titlu obligatoriu, bancile din Senat sau Camera Deputatilor. Tot acest angrenaj de propaganda pus in scena de PDL ne indica foarte clar faptul ca Traian Basescu se teme de confruntarea cu cetatenii.  Am incredere in discernamantul si vocatia europeana a alegatorilor din Timis, care nu pot fi pacaliti cu trucuri ieftine, lansate de un partid disperat, care nu mai tine cont de nimic. Participarea la vot reprezinta prima conditie, de baza, pentru o democratie functionala. Pe data de 29 iulie, indiferent de simpatiile politice, trebuie sa ne prezentam in fata urnelor si sa votam pentru stabilitate, pace sociala si deschidere spre Europa. Asa cum am afirmat si inainte de 10 iunie, consider ca vremea aventurierilor in politica s-a incheiat„, mai spune Titu Bojin.

Exit mobile version