Opinia Timisoarei

Liderul CJT, Constantin Ostaficiuc, e nemultumit de raspunsul FRF si pregateste o noua scrisoare catre Federatie

TIMISOARA. „Neserios” si „nepoliticos”, cu aceste cuvinte a fost caracterizat raspunsul Federatiei Romane de Fotbal catre autoritatile locale si judetene de presedintele Consiliului judetean Timis, Constantin Ostaficiuc.

Raspunsul FRF e neserios si nepoliticos. Noi in scrisoarea trimisa FRF ne-am adresat presedintelui Federatiei, iar raspunsul a venit de la un consilier juridic. Daca ne adresam portarului FRF, asteptam raspuns de la portar. Ni s-a trimis un raspuns ambiguu. Cel putin din politete era corect sa raspunda presedintele FRF„, a declarat Constantin Ostaficiuc, liderul CJT.

Presedintele Consiliului Judetean Timis a mai adaugat ca autoritatile locale si cele judetene nu se vor multumi cu raspunsul primit, astfel ca vor trimite o noua scrisoare.

Vom cere punctual presedintelui FRF un nou raspuns. Vom reveni cu scrisori pana ne vom lamuri in final„, a mai adaugat Ostaficiuc.

FRF a transmis in aceasta saptamana Consiliului Judetean Timis si Consiliului Local Timisoara o scrisoare prin care ii informeaza ca Poli Timisoara are drept de joc in Liga a II-a si, in cazul in care conditiile de licentiere vor fi indeplinite, echipa va putea juca in sezonul urmator in Liga I si in cupele europene. Cat despre palmares, FRF nu a putut oferi detalii, deoarece, se arata in raspunsul FRF, nici CJT si nici CLT nu sunt actionari la club.

Exit mobile version