Opinia Timisoarei

Lider surprinzator in Liga 4 Timis. Peciu Nou are maximum de puncte

TIMISOARA. CSC Peciu Nou este noul lider al Ligii a 4-a Timis la fotbal. Echipa de langa Timisoara a obtinut a treia victorie la rand si deocamdata este lider solitar. Joi seara, echipa s-a impus la Dudestii Noi cu 3-1. Asadar, chiar daca s-a inscris ultima in acest campionat de criza, cu doar 9 echipe si 9 etape, Peciu este deocamdata prima.

CITESTE SI: Locuitorii din Timis, chemati sa faca propuneri concrete pentru dezvoltarea judetului in urmatorii ani. CJT intocmeste strategia pana in 2027. Fii si tu parte din ea si raspunde la intrebari! 

O alta grupare care are doar victorii este Pobeda Dudestii Vechi. „Bulgarii” au insa doar doua jocuri dupa ce au stat in etapa a doua. Joi, formatia pregatita de antrenorul-jucator Daniel Vasilcin a dispus pe teren propriu, 1-0, de o alta grupare puternica a seriei, Pheonix Buzias. CS Universitatea De Vest, singura echipa din Timisoara din campionat s-a impus la Topolovatu Mare cu 4-2.

In cel mai important joc al rundei, intre doua candidate la promovare, Timisul Sag a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Unirea Sannicolau Mare.

Nu este timp de pauza, iar urmatoarea runda se va disputa duminica, de la ora 11. Campionatul a inceput vinerea trecuta, timp in care s-a disputat iarasi trei etape, un merit avand si Asociatia Judeteana de Fotbal care organizeaza bine acest sezon comprimat.

Exit mobile version