Opinia Timisoarei

Liceul „Grigore Moisil” a sarbatorit 40 de ani de invatamant de informatica

TIMISOARA. Momente artistice, amintiri depanate de fosti elevi ai liceului si o prezentare a rezultatelor obtinute la olimpiade si concursul nationale si internationale s-au numarat printre momentele aniversarii.

Liceul „Grigore Moisil” a implinit 50 de ani de la punerea pietrei de temelie a scolii si 40 de ani de invatamant liceal de informatica.

„Desi varsta scolii ne plaseaza printre unitatile de invatamant tinere din Timisoara, rezultatele excelente obtinute in educarea tinerilor, titlul de scoala europeana, olimpicii care si-au luat si isi vor lua in continuare zborul de aici spre universitatile prestigioase de pe mapamond, au facut din Liceul „Grigore Moisil” o unitate de elita a invatamantului timisean si national„, a spus directoarea Sanda Junea.

Marin Popescu, inspectorul scolar general din Timis, a laudat rezultatele obtinute de elevii liceului de in formatica si a precizat ca „unirea cu Scoala Generala Nr. 22 a transformat Liceul „Grigore Moisil” intr-unul dintre cele mai puternice de profil din tara„.

N-au lipsit momentele artistice din program. Elevi din ciclul primar au dansat si le-au cantat celor prezenti, iar tineri din ciclurile mai mari au cantat la chitara sau si au impartasit cele invatate in laboratoarele de informatica.

La aniversare a fost prezent si viceprimarul Timisoarei Adrian Orza, fost elev al unitatii de invatamant, care recunoscut ca o parte din evolutia lui profesionala o datoreaza profesorilor care l-au invatat in scoala.

Absolventi din diferite generatii au fost prezenti la aniversarea liceului. Unii dintre ei si-au adus aminte de momente amuzante din viata de licean, de cand au fost mustruluiti de profesori sau diriginti, de cum s-au indragostit prima data si cum s-au bucurat de fiecare moment din viata de licean.

Vezi galerie foto de la eveniment!

Exit mobile version