Opinia Timisoarei

Liberalul Nicolae Robu spune ca e sarac, nu traieste in huzur, dar cu toate acestea are un venit de 2,8 miliarde de lei vechi pe an!

Nicolae Robu

TIMISOARA. Senatorul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, le-a explicat jurnalistilor ca el conduce o masina second-hand si ca in continuare traieste la bloc, chiar daca este senator al Romaniei si rector al Universitatii Politehnica.

„Locuiesc la bloc si nu am depasit statutul de masina second-hand. Acest lucru nu inseamna ca ma plang de saracie, dar nici in huzureala nu traiesc”, a declarat, astazi, Nicolae Robu.

Conform declaratiei de avere postata pe site-ul Senatului, Nicolae Robu nu este chiar asa sarac cum se prezinta. Are doua apartamente in Timisoara, unul dintre ele inchiriat, iar venitul anual din chirie este de 7.041 lei.

Conduce, intr-adevar masini mai vechi, are trecute in declaratia de avere un Cielo fabricat in 2003 si un Renault Laguna fabricat in 2001.

Venitul anual al lui Nicolae Robu nu este deloc de neluat in seama. Salariile pe care le incaseaza in calitate de rector al Universitatii Politehnica din Timisoara si Senatul Romaniei sunt in valoare de 282.997 lei anual, adica peste 2,8 miliarde de lei vechi.

Pe langa acesta, sotia senatorului aduce in casa, 23.534 anual din salariul de profesoara la o scoala din Timisoara.

Exit mobile version