Opinia Timisoarei

Liberalul Nicolae Robu s-a decis: isi va face campanie electorala laudandu-se cu realizarile sale, nu criticand pe altii

TIMISOARA. Nicolae Robu, presedintele PNL Timis si candidat al USL pentru functia de primar al Timisoarei, spune ca nu isi va face campanie electorala pentru functia tintita atacandu-si adversarii politici.

Voi avea o campanie pozitiva, nu voi incerca sa lamuresc electoratul sa fie de partea mea prin critici aduse competitorilor, ci le voi spune ca am facut pana acum, care sunt realizarile mele. In primul rand le voi spune ca sunt cel care conduce una dintre cele mai mari universitati din vestul tarii, iar asa cum am condus Universitatea Politehnica, asa vreau sa conduc si Primaria Timisoara„, a declarat Nicolae Robu.

Pana atunci, insa, liberalul se ingrijeste de bunul mers al Filarmonicii Banatul, subventiile la gigacalorie si stadionul de fotbal.

Astfel, Robu nu este de acord cu taierea subventiilor, cu faptul ca Timisoara nu are un stadion la inalte standarde si isi aroga merite pentru trecerea Filarmonicii in subordinea Primariei Timisoara.

Exit mobile version