Opinia Timisoarei

Liberalii fac apel la alegatori sa se prezinte duminica la urne si acuza PDL ca descurajeaza mersul la vot

TIMISOARA. Europarlamentarul liberal Cristian Busoi, a facut un apel la alegatori sa se prezinte, duminica, la vot, la referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu. Liberalul a lansat si cateva acuze la adresa PDL.

Fac un apel catre toti timisenii sa vina duminica la vot. Ne-am bucura ca aceasta solutie sa fie DA. DA pentru demiterea lui Traian Basescu, DA pentru a opri scandalul si pentru a repune Romania pe un drum normal. Traian Basescu stie ca a pierdut, ca nu are nicio sansa, incearca sa castige la masa foarte verde. Avem incredere si convingere ca romanii vor iesi masiv la vot”, a spus Busoi.

Eurodeputatul a mai acuzat PDL ca incearca sa descurajeze prezenta oamenilor la vot, prin intimidare.

Faptul ca in fata sectiei de votare sta un pedelist, care bifeaza numarul de oameni, este o forma de intimidare. E clar ca acei oameni care merg sa-si exprime optiunile de vot vor fi luati la ochi de PDL. PDL incearca prin orice mijloace sa descurajeze prezenta oamenilor la vot. E vorba de un tabel care s-a impartit membrilor PDL de la la sectiile de votare, care vor nota cati oameni intra in sectia de vot. In mod evident, incearca sa intimideze alegatorii. Faptul ca in fata sectiei de votare sta un pedelist, care bifeaza numarul de oameni, este o forma de intimidare. E clar ca acei oameni care merg sa-si exprime optiunile de vot vor fi luati la ochi de PDL. Nu vom tolera nici o intimidare a celor care merg la vot. Vom lua toate acele masuri legale si morale pentru a impiedica acest lucru. Avem informatii ca acest lucru se va face foarte vizibil. Ei fac acest lucru pentru a-i intimida pe oameni. in Timisoara nimeni nu se intimideaza daca vede pe cineva ca noteaza sau filmeaza”, a mai spus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, vicepresedinte PNL Timis.

Exit mobile version