Opinia Timisoarei

Liber la programarea pentru vaccinul impotriva COVID-19 pentru toata lumea, la Timisoara si in judet. Incepe etapa a treia

Presedintele CNCAV, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca va fi posibila programarea in platforma speciala de vaccinare pentru persoanele din etapa a treia in municipiile care au incidenta mai mare de 4,5 la mie.

CITESTE SI: Creste numarul de imbolnaviri cu COVID la Timisoara si in judet, dar scad considerabil ratele de infectare. Aproape 300 de cazuri noi si doua decese, in ultimele ore 

Valeriu Gheorghita a anuntatdeschiderea posibilitatii de programare a persoanelor din etapa a treia pentru judetele care au municipii cu rata de incidenta cumulata a cazurilor mai mare de 4,5 la mie.

Si va prezint care sunt aceste municipii, respectiv judete. Vorbim de de judetul Alba cu municipiul Alba Iulia, vorbim in judetul Timis cu municipiul Timisoara, judetul Brasov cu municipiul Brasov si localitatea Sanpetru, vorbim de judetul Maramures cu localitatea Baia Mare, judetul Salaj cu municipiul Zalau, judetul Hunedoara – municipiul Petrosani, judetul Cluj – municipiul Cluj Napoca si de judetul Giurgiu – municipiul Giurgiu. In aceste localitati mentionate va fi posibila programarea inclusiv a persoanelor din etapa a treia direct in platforma de programare, conform criteriilor de care fiecare persoana apartine”, a declarat Gheorghita.

Acesta a precizat ca vor mai fi deschise in urmatoarele zile in aceste municipii centre noi de vaccinare unde se vor distribui vaccinuri de la compania AstraZeneca.

Numarul de centre este variabil in functie de spatiile disponibile la nivelul fiecarui municipiu si de resursa umana pe care fiecare municipiu o are disponibila”, a precizat Gheorghita.

Sursa: News.ro

Exit mobile version