Opinia Timisoarei

Leonard Doroftei dezvaluie care este relatia lui cu fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja

Proaspat ales in functia de presedinte al Federactiei Romane de Box, Leondard Doroftei, a facut declaratii espre relatia sa cu Rudel Obreja. Acesta a ocupat functia de presedinte al FRB pana pe data de 23 noiembrie.

Leondard Doroftei a marturisit la REALITATEA TV ca: „Rudel Obreja nu a fost rival cu mine niciodata. El nu are cu mine nicio problema. Noi ne-am sicanat doar pentru box. Rudel avea o problema cu AIBA nu cu mine. Fostul presedinte a intrat intr-o disputa cu AIBA, pe care a castigat-o si AIBA nu a recunoscut-o si noi am ramas afara din box. Rudel Obreja si-a dat demisia.”

Fostul campion mondial la box a povestit cum a inceput cariera in box.

„Boxul este un sport al oamenilor saraci. Mi-a placut sa lupt, sa fiu bun. La 16 ani am participat la primul concurs. Mama mea nu a stiut multa vreme unde ma duc, pana intr-o zi cand am venit cu nasul rosu.
N-am apucat sa visez prea departe, cand m-am trezit in box mi-am zis ca acolo trebuie sa mor.”, a spus Doroftei.

Boxul, un sport care trebuie sa aiba un viitor frumos in Romania.

„Boxul trece printr-o perioada foarte grea. Am facut o echipa prin care ne dorim sa aducem boxul in atentia oamenilor. Presedintele federatiei este o functie neplatita. Mai tarziu daca nu voi putea sa fac ceva pentru box imi voi da demisia.”, a mai mentionat fostul mare campion.

 

Exit mobile version