Opinia Timisoarei

Leonard Miron, fosta vedeta TV, recunoaste ca e gay, are o relatie cu un barbat de 10 ani si este fericit. Candva insa i-au placut si fetele…

Declaratii sincere! Fostul prezentator TV Leonard Miron a recunoscut in fata intregii tari ca este homosexual si ca are o relatie de mai bine de 10 ani cu Miguel, un barbat de origine spaniola.

Vedeta a spus ca niciodata nu si-a ascuns orientarea sexuala, iar oamenii din jurul lui stiau ca-i plac barbatii.

Totodata, Leonard Miron a marturisit ca a incercat sa aiba relatii si cu femei, insa si-a dat seama ca trebuie sa renunte la ele pentru… barbati, noteaza Libertatea.ro.

La un moment dat mi-au placut si fetele. Da, am incercat si sa am relatii cu femeile. Nu pot sa spun cand mi-am dat seama ca trebuie sa renunt la ele. Am avut doua relatii cu barbati inainte de Miguel, de opt ani si de patru ani. La un moment dat mi-am spus ca n-are rost sa ma mint pe mine, dar nici n-am vrut sa-mi mint familia. Asta a fost ideea! intalnirea cu el mi-a bulversat viata. Nimeni nu ma poate convinge sa renunt la Miguel. Nu l-am inselat niciodata„, a spus Leonard Miron in emisiunea „Wowbiz” de la Kanal D.

Leonard Miron, in varsta de 43 de ani, este originar din Galati si a devenit cunoscut in anii ’90 ca prezentator la TVR.

Exit mobile version