Opinia Timisoarei

Leii Timisoarei mai buni decat cei din Banie. Parcurs perfect in faza a doua a campionatului

TIMISOARA. SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara evolueaza perfect in faza a doua a Ligii Nationale de baschet masculin si a ajuns la a treia victorie la rand, si in fiecare din partide a pus pe tabela pentru 80 de puncte.

CITESTE SI: Noul Terminal de Plecari Externe al Aeroportului Timisoara, inaugurat in ziua intrarii Romaniei in Schengen aerian. Anuntul lui Sorin Grindeanu 

Duelul cu SCMU Craiova a fost controlat de baschetbalistii lui Dragan Petricevic. Timisorenii au castigat primul sfert la 4 puncte diferenta, pentru ca la pauza mare ecartul sa fie de 23 de puncte, 49 – 26. In actul al doilea al intalnirii, banatenii au primit doar 11 puncte, tot atatea cate au incasat intr-unul din sferturi si in duelul cu Focsaniul din prima etapa. O singura data in acest campionat timisorenii au permis mai putine puncte, in sfertul al 3-lea al duelului cu Laguna Bucuresti, 9.

Revenind la partida din Banie, sfertul al treilea a revenit gazdelor, cu 18-15, pentru ca in ultimul tot craiovenii sa aiba avantaj, dar tot de 3 puncte, 22-19. Meciul s-a incheiat astfel cu victoria timisorenilor, 83-66.

Cel mai bun marcator banatean a fost Nikola Gajic, cu 19 puncte, Luka Mitrovic a reusit 18, iar topul a fost completat de Scot Grayson, cu 12.

Urmatorul meci in campionat pentru SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timisoara este programat in 2 martie, tot in deplasare, cu CS Valcea. Pana la acea partida, banatenii vor juca si ultimul meci din grupa din Alpe Adria Cup impotriva celor de la Ilirija.

Exit mobile version