Opinia Timisoarei

Leii din Banat, fata in fata cu cea mai mare provocare din acest sezon. SCM Timisoara joaca impotriva campioanei pe terenul acesteia

Prim-divizionara de baschet masculin SCM Timisoara se afla la Oradea in aceste zile unde luni si miercuri va disputa primele doua partide din cadrul turul I al play-off-ului. Se anunta doua meciuri spectaculoase intre campioana de pe Crisul Repede, care este cea mai in forma echipa a momentului si echipa banateana, care a aratat de atatea ori ca in cazul unor arbitraje corecte se poate bate de la egal la egal cu orice echipa.

CITESTE SI: Speranta moare ultima. Politehnica Timisoara are doar varianta victoriei in meciul cu Mioveniul

SCM Timisoara merge cu lectia invatata la Oradea, acolo unde a disputat si cele mai multe partide in acest sezon. Chiar daca nu a invins in actualul campionat echipa bihoreana, clubul alb-violet vrea sa arate un joc de calitate, si de ce nu, sa intoarca calculele hartiei si eventual sa forteze un joc decisiv la Timisoara.

“Practic de maine incepe o noua competitie, adica play-off. Suntem constienti ca Oradea este considerata favorita, mai ales ca sa joaca dupa sistemul “2 din 3”, iar primele doua jocuri jucam in deplasare, dar eu cred in entuziasmul echipei si-n capacitatea ei de a juca un baschet bun. Oradea este echipa care in ultimele doua luni are o crestere extraordinara de forma, a castigat ultimele 11 partide in campionat, si in Eurocup a ajuns pana la locul 3, dar nu suntem de acord sa fim doar un sparing-partener, ci vrem sa fim un oponent care crede si lupta pentru sansa sa”, a spus pentru Opinia Timisoarei, Dragan Petricevic, antrenorul echipei banatene.

Asadar luni si miercuri, de ambele dati incepand cu 18.30 se joaca duelul dintre Oradea si Timisoara. In mod surprinzator, jocul nu va fi televizat, iar baschetul va avea in primul rand de pierdut din aceasta cauza…

Exit mobile version