Opinia Timisoarei

Lectie deschisa de rugby. Timisoara a pierdut cu Dinamo dupa o partida incredibila

TIMISOARA. SCM USV Timisoara a debutat in partea a doua a campionatului, una care insa se joaca fara miza, intr-un meci pe arena Gheorghe Rascanu contra formatiei Dinamo. Dupa mai bine de 80 de minute spectaculoase, oaspetii s-au impus la un scor… rarisim, 50-45!

CITESTE SI: Revansa in Valea Domanului. Dumbravita la primul esec, Resita la prima victorie a sezonului 

S-a jucat cu garda jos de ambele parti, sau mai bine zis apararile erau inca in „vacanta”. Treisferturile au mers bine la ambele grupari, rezultand un joc super spectaculos, care a incalzit atmosfera si asa foarte calda, din tribune.

Banatenii au inceput mai bine si dupa 10 minute aveau 14-0. Vizitatorii, care au venit cu o adevarata legiune straina, 10 jucatori din „afara” in primul 15 si alti 4 pe banca, au profitat de niste gafe incredibile in defensiva si au marcat la foc automat pana la 14-36, scorul pauzei fiind de 21-36. Banatenii au inceput excelent partea sceunda si dupa trei eseuri la rand s-a ajuns la 40-36. Finalul a fost pe muchie de cutit, 40-43, 45-43, iar in cele din urma un eseu de penalizare a facut diferenta, 45-50.

Daca meciul a fost spectaculos, arbitrajul – foarte slab. „Eternul” Serban a vazut alt meci, comitand multe erori, majoritatea in defavoarea gazdelor, dar nimic nou cand este vorba despre acest vajnic „fluieras”.

Pentru Timisoara au marcat Tique Iliesa – 2 eseuri si un joc exceptional facut de fundasul echipei, Godwin Silvanus – 3 eseuri superbe, Corado Stesco – un eseu la colt si Jipa – un eseu si 5 transformari.

Astfel, Timisoara incaseaza pentru prima data in ultimii 12 ani 50 de puncte pe teren propriu, in intrecerile interne. De aceasta borna s-a apropiat doar Stiinta Baia Mare, care in 28 mai 2011 castiga cu 45-12 in fata formatiei timisorene, in Ronat.

In runda viitoare, SCM USV Timisoara va juca in deplasare, pe terenul celor de la CS Navodari.

Exit mobile version