Opinia Timisoarei

Le-au spart masinile traficantilor, pentru ca au refuzat sa le deschida. Perchezitii la contrabandistii de tigari din Timisoara. Foto si video

TIMISOARA. Perchezitii in aceasta dimineata, in Timisoara si Utvin, la contrabandistii de tigari. Politistii Sectiei 3 au descins in 12 locatii, la persoane implicate in vanzarea ilegala de tutun.

CITESTE SI: Jandarmii isi cauta un coleg nou din randul iubitorilor de animale, la Timisoara. Il vor face subofiter si va lucra impreuna cu cainii de interventie 

Acolo unde traficantii au refuzat sa-si deschida masinile pe care le foloseau ca sa depoziteze tigarile, politistii au procedat la deschiderea fortata, cu ranga, a portbagajelor ori la spargerea geamurilor laterale pentru a putea perchezitiona autoturismele.

VIDEO: George Stefanita

In cazul uneia dintre masini, incuietorile s-au dovedit de neclintit, astfel ca politistii au cerut ajutorul pompierilor de la descarcerare care au intervenit pentru a deschide o dubita a contrabandistilor.

Atat in portbagajul uneia dintre masinile traficantilor, cat si intr-una dintre pietele din Timisoara, politistii au gasit tigari de contrabanda.

Oamenii legii spun ca tigarile erau achizitionate din Serbia si erau vandute ilegal in Timisoara, in zona Pietei Iosefin si Doina, dar si in diverse magazine.

Traficantii de tigarete au fost monitorizati timp de mai multe luni de catre anchetatori, care au supravegheat tranzactiile.

La perchezitii au participat mascatii de la Trupele Speciale si jandarmi.

Aceasta este prima operatiune de acest gen la contrabandistii de tigari in 2024.

Vom reveni cu imagini video!

Exit mobile version