Opinia Timisoarei

Le-a venit sa planga de suparare! Mai multi timisoreni s-au ales cu amenzi intre 500 si 1000 de lei! Pentru asta o poti pati si tu!

TIMISOARA. Au ignorat complet o decizie de consiliu local, potrivit careia in Timisoara se interzice intinderea rufelor la uscat pe sarme in balcoane deschise, pe suport in afara balcoanelor sau in jurul blocurilor.

Vorbim de mai multi timisoreni care isi plang acum in pumni pentru ca au primit amenzi usturatoare de la politistii locali.

De la inceputul acestui an, cei care si-au pus rufele spalate la uscat, la vedere, au fost nevoiti sa scoata din buzunare intre 500 si 1000 de lei, asa cum e prevazut in HCL 371/2007.

Politistii locali au aplicat un numar de 21 de sanctiuni contraventionale si 7 somatii. Se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1000 de lei intinderea rudelfor spalate la uscat in balcoane deschise, pe suport in afara balcoanelor sau in jurul imobilelor de locuit. Sanctiunile s-au aplicat in zone precum Lipovei, Buziasului, Torontalului„, au spus pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version