Opinia Timisoarei

Lavinia Milosovici a fost inclusa in Hall of Fame-ul gimnasticii mondiale. Nadia Comaneci a fost langa ea la eveniment

Fosta gimnasta Lavinia Milosovici a fost inclusa in Hall of Fame, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Oklahoma. Nadia Comaneci a fost prezenta si ea. Afla ce a spus Lavinia Milosovici!

Nadia Comaneci a fost interpret la evenimentul la care fosta gimnasta a fost inclusa in Hall of Fame.

„Sunt mult mai emotionata acum decat s-ar putea vedea, mai emotionata decat atunci cand am fost in concurs. Este o zi foarte speciala pentru mine, pentru ca fericirea si nostalgia sunt la acelasi nivel. Uneori, cand ma uit inapoi imi pare rau ca acel moment, din viata mea, a fost un vis…”, a spus Lavinia, plina de emotii.

Lavinia Milosovici a participat la trei editii ale Campionatelor Europene de juniori si seniori, sapte Campionate Mondiale si la doua editii ale Jocurilor Olimpice.

Fosta gimnasta a adunat nu mai putin de 29 de medalii, din care 13 de aur. S-a retras din activitatea competitionala in 1996, dupa Jocurile Olimpice.

Alaturi de Milosovici, alti trei gimnasti au fost admisi in Hall of Fame: Alexander Tkatchev (Rusia), Leonid Arkaiev (Rusia) si Steffi Kraeker (Germania).

Din 1988 pana in prezent, alte 73 de personalitati, din 19 tari, au intrat in galeria mondiala, printre acestea numarandu-se si romanii Nadia Comaneci (1993), Bela Karoly (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivas (2002), Simona Amanar (2007) si Octavian Bellu (2009).

Exit mobile version