Opinia Timisoarei

‘Laura Boldovici, deci 13.000 de euro/10.000 lei sunt sume ridicole. Sa-mi dai si mie o sutadojdamii pana la salar’. Replici taioase in USR la Timisoara pe subiectul cheltuirii dubioase a banilor publici la Centrul de Proiecte infiintat de administratia Fritz

TIMISOARA. Publicarea articolului “Prietenii Centrului de Proiecte al Primariei Timisoara isi umplu conturile: bani din consultanta, din proiecte, din indemnizatii si achizitii directe” n-a starnit comentarii doar pe site-ul nostru, ci si pe grupul intern de Facebook “Membri USR Timis”.

Dupa postarea link-ului articolului nostru si aparitia primelor comentarii – nefavorabile partidului aflat la putere in Timisoara -, doua reprezentante ale organizatiei locale au incercat sa puna in practica metoda clasica de musamalizare, prin minimalizarea/ridiculizarea subiectului, respectiv prin criticarea colegilor care indraznesc sa-si expuna parerile proprii.

Replici ale consilierei locale Paula Romocean precum “Pfoai, ce pacat ca nu toti avem creierul asa odihnit de la atata munca la comentat pe facebook” sau “Concret, care este intrebarea si care este problema?” au atras reactii dure ale colegilor sai de partid, pe care vi le prezentam sub forma “screenshot”-urilor obtinute pe surse.

Foarte ‘inspirata’ s-a dovedit a fi si consiliera judeteana Laura Boldovici, careia i se par insignifiante sumele mentionate in articol: “Uau, niste sume absolut fabuloase si o investigatie jurnalistica demna de Pulitzer. Jos palaria pentru conexiunile descoperite”. Evident, n-a scapat nici dumneaei netaxata de propriii colegi de partid, asa cum veti vedea din “screenshot”-uri…

In polemica iscata a intervenit si Alexandru Varzaru, membru important al administratiei Fritz, in calitate sa de ofiter de relatii internationale la Primaria Timisoara. Tanarul politician este responsabil cu relatiile cu institutiile europene si multilaterale, respectiv cu vizitele internationale ale primarului Dominic Fritz. Laudele aduse Centrului de Proiecte de catre Alexandru Varzaru au provocat, si ele, reactii ale membrilor USR Timis, unul dintre ei, Alin Ciobanu, aducand in discutie si un alt subiect prezentat de Opinia Timisoarei, cel al nefinantarii proiectului propus de Druckeria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version