Opinia Timisoarei

Lansare in stil OTV a Partidului Poporului la Timisoara in Sala Capitol! Vasile Caprea: „Am primit vestea cu lacrimi in ochi!”

Dan Diaconescu a reusit inscrierea Partidului Poporului – Dan Diaconescu, o decizie definitiva in acest sens fiind luata luni de catre Curtea de Apel Bucuresti.Lansarea oficiala a lui Dan Diaconescu va avea loc la Timisoara in 1 octombrie si se anunta una extrem de fastuoasa. Vor veni interpreti de muzica poplara, va fi mancare din belsug si bineinteles nu va lipsi o transmisie in direct pe OTV.

Presedintele filialei timisene a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Vasile Caprea spune ca la aflarea vestii a fost extrem de emotionat. Ba mai mult, a avut lacrimi in ochi cand a aflat ca lupta sefului sau Dan Diaconescu, cu mafia din sistemul justitiar romanesc a a fost castigata. „Cum altfel sa primesc vestea decat cu lacrimi in ochi. In sfarsit s-a facut dreptate. Nu pot descrie cat de emotionat si bucuros sunt. Dupa cum simtiti am si vocea tremuranda„, a declarat Caprea pentru www.opiniatimisoarei.ro.

„Nu vom face de ras Banatul”

Caprea a mai explicat ca de o luna de zile membrii filialei timisene pun la punct toate detaliile legate de lansarea oficiala a partidului care va avea loc in 1 octombrie. „Lansarea va fi la sala Capitol. O sa fie ceva deosebit, o sa vedeti. Vom avea invitati de seama, multa muzica populara si vom face totul ca sa nu facem de ras Banatul„, a mai spus Caprea.

Presedintele timisean a explicat ca Dan Diaconescu a tinut foarte mult ca la Timisoara sa aiba loc lansarea oficiala a partidului, mai ales pentru faptul ca are o oarecare slabiciune pentru echipa locala Poli Timisoara.

Exit mobile version