Opinia Timisoarei

La un pas de accident la Pedalarea de Primavara de la Timisoara! Soferii n-au avut rabdare cu biciclistii. FOTO si VIDEO de sus!

TIMISOARA. Miile de biciclisti iesit la Pedalarea de Primavara din acest sfarsit de saptamana de la Timisoara au pus la grea incercare nervii soferilor grabiti. Unii nu au stiut de actiune, altii au fost de-a dreptul buimaciti de sirul lung al celor care au iesit la plimbare pe doua roti.

CITESTE SI: Pedalarea de primavara: numarul biciclistilor de pe strazile Timisoarei l-a depasit pe cel al soferilor! FOTO si VIDEO!

Au fost si situatii in care conducatorii auto n-au avut chef sa astepte pana cand coloana avea sa treaca.

Intr-una dintre intersectii, Eroilor cu  Buziasului, cativa soferi au fost cat pe ce sa loveasca niste biciclisti. Aceasta pentru ca tocmai se pregateau sa faca un viraj peste liniile de tramvai si au crezut ca se pot strecura printre ei, fragmentand sirul.

Momentele au fost surprinse de la inaltime de un cameraman amator care filma cadre cu pedalarea de la fereastra, impresionat de numarul mare de biciclisti care veneau dinspre Fabrica de Bere si se indreptau spre platforma industriala din Calea Buziasului.

Si alti soferi au incercat sa treaca prin randul celor care pedalau, dar in cele din urma s-au resemnat si au asteptat linistiti ca toti biciclistii sa depaseasca intersectia.

Vezi mai jos foto si imagini video cu biciclitii filmati de sus!

 

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Exit mobile version