Opinia Timisoarei

La Timisoara, la inceput de toamna, politistii locali pe biciclete au trecut la uniformele de vara: pantaloni scurti si tricouri. FOTO!

TIMISOARA. Ca sa poata pedala mai usor dupa cei care incalca legea sau chiar dupa biciclistii care sfideaza decizia primarului Nicolae Robu si indraznesc sa treaca razant, pe 2 roti, prin centrul Timisoarei, desi au interzis intr-un anumit interval orar, politistii locali care patruleaza pe biciclete au primit uniforme noi: de vara. Asta desi suntem la inceput de toamna.

De cateva zile, oamenii legii pot fi vazuti pedaland in haine mai lejere si cu casca pe cap. Au un tricou de un albastru aprins si pantaloni scurti, pana deasupra de genunchi. In picioare nu au sandale, ci pantofi de culoare neagra.

Politia Locala confirma noile echipamente, care au fost cumparate strict pentru cei ce patruleaza pe doua roti.

„S-au achizitionat echipamente speciale pentru cei care isi desfasoara activitatea pe biciclete. Ei pot fi vazuti in zona centrala, iar de saptamana viitoare, cand vor intra si alte patrule, atata timp cat vremea ne permite. Incepand cu anul viitor, tot efectivul care va circula pe biciclete va fi dotat cu echipament corespunzator”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Georgina Velicu, purtator de cuvant la Politia Locala Timisoara.

Exit mobile version