Noutati :

La Timisoara a inceput Festivalul Sanselor Tale! Sute de elevi participa la activitati de voluntariat!

6 decembrie, 2011 - 04:49 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Ateliere de lucru despre atragerea de fonduri europene in scoli, porti deschise si mese rotunde sunt organizate in aceasta saptamana la mai multe scoli din Timisoara in cadrul Festivalului Sanselor Tale!

Sute de elevi de gimnaziu si liceu sunt implicati in actiunile dedicate Festivalului care are loc in aceasta saptamana, pana in data de 11 decembrie. Fie ca vor participa la ateliere de lucru cu specialisti in dezvoltarea personala, fie ca aleg sa se implice voluntar in activitati derulate in cadrul unitatilor de invatamant, participatii la festival vor avea numai de invatat de pe urma acestei experiente, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis.

Aproape 30 de actiuni vor avea la la unitatile de invatamant timisorene in aceasta perioada. Consiliul Judetean al Elevilor ii va si multe organizatii neguvernamentale ii incurajeaza pe liceeni sa se implice in viata comunitatii si sa afle cat de importante sunt aceste activitati in munca pe care o vor presta odata absolvit liceul si facultatea.

Festivalul National al Sanselor Tale este cunoscut la nivel mondial drept ”Adult Learners Week” si se inscrie intr-o miscare de dezvoltare a Europei ca spatiu comun al invatarii, precum si dialogului intercultural si al cresterii gradului de constientizare a diversitatii culturale bazate pe valori comune”, a precizat Marin Popescu, inspectorul scolar general in Timis.

Manifestarea are loc sub egida ”Educatie si Voluntariat”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...