Opinia Timisoarei

La suta de grame sau la bucata, avem langosi, carnati, frigarui, mici, kurtos sau vin fiert la Targul de Craciun de la Timisoara. Cu cati bani in buzunar trebuie sa treci pe la tarabe

TIMISOARA. S-a deschis duminica Targul de Craciun de la Timisoara, iar in parcarea de la Modex au fost amplasate si tarabele cu bunatati, de unde isi pot astampara foamea vizitatorii.

CITESTE SI: S-a deschis Targul de Craciun la Timisoara. Cum arata centrul orasului in haine de sarbatoare? Video 

Se gasesc din belsug langosi, mici, carnati de casa, frigarui, ceafa de porc, pastrama, dar si pastrav, cartofi prajiti ori muraturi

Asadar, timisorenii pot servi un langos, al carui pret pleaca de la 20 de lei bucata, unul simplu, iar suma creste in functie de ingredientele in plus pe care si le doreste fiecare, branza, smantana, usturoi, sunca, verdeturi si altele.

La standurile de mancare sunt produse pentru toate gusturile, unele vandute la bucata, insa majoritatea la suta de grame.

Micii pleaca de la 7 lei bucata, iar carnatii de casa, ceafa de porc, pulpele de pui, pastravul sau frigaruile de la 12 lei/100 grame. Pastrama de oaie se vinde tot la gramaj, iar pretul pleaca de la 15 lei, cartofii prajiti sau muraturile de la 7 lei/100 de grame.

Cei care vor sa incerce fasolea cu ciolan, trebuie sa stie ca portia este de 25 de lei, si are in jur de 500 de grame, iar o tocanita de berbecut cu mamaliguta este 15 lei/100 de grame.

In ceea ce priveste produsele traditionale la kilogram, toba, caltabosii, slanina sau salamul cu sunca pleaca de la 50 de lei, jambonul de la 75 lei sau soricul de la 100 de lei/kilogram.

Jumarile pleaca de la 10 lei/100 de grame, iar raciturile de la 20 de lei suta de grame.

Vinul fiert pleaca de la 10 lei paharul de 300 ml,  apa costa 6 lei, in timp ce pentru sucurile carbogazoase vom scoate din buzunar 10 lei.

La desert, vizitatorii se pot rasfata cu kurtos kalacs, la 25 de lei, sau placinte ardelenesti, care pleaca de la 20 de lei bucata.

 

Exit mobile version