Opinia Timisoarei

La robinetul tau curge apa calaie? Colterm anunta cand scapa Timisoara de apa rece pe post de calda

TIMISOARA. Esti nevoit sa te trezesti in fiecare dimineata mai devreme pentru a putea face un dus sau astepti chiar si o jumatate de ora ca pe teava de apa calda sa curga intr-adevar apa calda? Cam intr-un an scapi de aceasta problema, sustine seful Colterm, Cristian Mircea.

opiniatimisoarei.ro a mai scris si in aceasta vara de acest subiect, cand directorul societatii de termoficare ne dezvaluia motivul pentru care oamenii se debranseaza de la sistemul centralizat de incalzire: apa calda.

„Cea mai mare problema a Colterm, in cei 11 ani de functionare, a fost recircularea apei calde. Majoritatea debransarilor au fost din cauza apei calde, nicidecum a pretului facturii, ci a faptului ca oamenii nu beneficiau de ceea ce plateau”, ne spunea Cristian Mircea, care ne promitea atunci ca societatea face investitii pentru a ne scapa de aceasta problema.

Angajatii Colterm au descoperit 5.000 de metri de retele de recirculare care ar fi trebuit sa fie facute inca de pe vremea lui Ceausescu. Au reusit sa rezolve doar 1.500 dintre ei.

„Un singur lucru am vazut ca-i deranjeaza pe clientii nostri, apa calda. Am constatat ca avem 5.000 de metri de retele de recirculare nefacute. Nu sunt facute la blocurile vechi, ele nu au existat niciodata, de pe vremea lui Ceausescu. In momentul de fata, de la 5.000 de metri am reusit sa facem 1.500 de metri, asta inseamna investitii”, ne-a declarat, joi, directorul Colterm.

Seful societatii de termoficare, ajuns recent in fotoliul de director, sustine ca la anul ar trebui rezolvata problema, iar timisorenii nu s-ar mai plange de apa calaie care le curge la robinete.

„Am identificat problema si am facut cat am putut. La anul vrem sa finalizam tot, cred ca vom recupera clientii, vorbim de o recuperare masiva, oamenii vor veni din nou sa se rebranseze”, a concluzionat Cristian Mircea.

Exit mobile version