Opinia Timisoarei

La pas, in semifinale! Timisoara saracens incheie sezonul regulat pe primul loc

TIMISOARA. Deja dubla castigatoare de trofeu in acest an, Timisoara Saracens avea nevoie de victorie si in restanta cu Universitatea Cluj pentru a incheia prima si sezonul regulat si a merge astfel direct in semifinale.

In ciuda unui debut echilibrat, clujenii au condus cu 9-7, banatenii s-au desprins pana la pauza, 26-9 si s-au impus clar, 45-16, in fata unei echipe ce a venit in Banat sa joace un rugby bun. Partida nu a dezamagit, a fost spectaculoasa, cu eseuri frumoase si faze electrizante.

„Fono” Tangimana a deschis seria eseurilor, el fiind si cel mai bun marcator la acest capitol din echipa, capitanul Burcea a continuat, urmat de Lemnaru aflat doar la primul joc pentru echipa in acest sezon, el pierzand prima parte a sezonului din cauza unei accidentari, si Sefania. Dupa pauza, Shennan, Zaharia si Vasile Rus au securizat bonusul ofensiv obtinut inca din prima repriza, 5 din cele 7 eseuri fiind transformate de Vali calafeteanu, cel mai bun marcator de puncte al Superligii. Murgoci a reusit eseul de onoare pentru clujeni, au inscris restul punctelor din lovituri de pedeapsa.

De pe prima pozitie a clasamentului sezonului regulat Timisoara Saracens si-a asigurat prezenta in semifinale, in timp ce Universitatea Cluj va avea sansa disputarii unei partide de baraj impotriva celor de la Steaua Bucuresti pentru accesul in penultima faza a competitiei.

Exit mobile version