Opinia Timisoarei

La omul sarac… SCM Poli Timisoara, infrangere dramatica in Maramures

TIMISOARA. Greu impotriva unui adversar impins de arbitraj. Prim-divizionara de handbal SCM Poli a pierdut la limita, 31-32 meciul de la Baia Mare cu Minaur din etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor. Golul victoriei a venit in ultimele secunde de la… 7 metri, iar raportul suspendarilor a fost de 12-4 (!), la un moment dat banatenii avand simultan doi jucatori eliminati.

Dupa un inceput echilibrat, cu ambele echipe la conducere, gazdele s-au desprins la 9-6, insa banatenii au avut replica si au marcat de trei ori la rand. La vestiare, Minaur a intrat in avantaj, jucand mult timp in superioritate, 15-13. Amfitrionii s-au dus la 4 goluri avans, dar banatenii nu au cedat si au egalat din nou la 25. S-a mers cap la cap pana in ultimul minut, 31-31. Atunci, Minaur a primit un 7 metri, transformat de Cabuz, iar alb-violetii au ratat ultimul atac si au venit acasa fara punct, dupa un meci bun.

Sadoveac 10 goluri (5 din 7 m), Csog 5, Fenici 4, Ignat 4, Trif 3, Cristescu 3, Cimpan 2 au fost marcatorii echipei, insa Poli ramane cu doar un succes in noua partide, iar duminica va juca acasa cu Bacaul.

Exit mobile version