Opinia Timisoarei

La loc comanda. Vom putea participa la parada de 1 Decembrie fara Certificat Verde COVID, la Timisoara

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa vada parada de 1 Decembrie vor putea participa la eveniment, fara a mai prezenta Certificatul Verde COVID.

CITESTE SI: Maraton al vaccinarii de Ziua Nationala la Timisoara. Se vor folosi doua seruri pentru imunizare 

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca aceasta obligatie este valabila doar pentru cei care vor avea acces in zona oficiala. Spectatorii vor trebui insa sa poarte masca de protectie.

Interdictia de a intra in zona pentru persoanele nevaccinate se aplica numai zonei oficiale, nu si zonei din apropiere unde stau oamenii. Acolo se aplica doar regulile de sanatate publica si purtarea mastii care este obligatorie”, spune Raed Arafat.

Astfel, timisorenii vor putea merge de 1 Decembrie in Parcul Anton Scudier pentru a asista la defilarea militarilor. Va remintim programul evenimentelor de miercuri:

11.00 – 11.03 – Intampinarea oficialitatilor, prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Lupta, intonarea Imnului National al Romaniei.
11.03 – 11.10 – Oficierea serviciului religios.
11.10 – 11.16 – Discursuri.
11.16 – 11.22 – Depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori.
11.22 – 11.30 – Defilarea Detasamentului de Onoare.

Tot miercuri, de la orele 18.00, este programata deschiderea Targului de Craciun din centrul Timisoarei, organizat de primarie.

Foto: Arhiva

Exit mobile version