Opinia Timisoarei

La inmormantare, Malina Olinescu a fost imbracata in rochia de mireasa, asa cum cere randuiala in cazul femeilor nemaritate

Lacrimi, durere si tristete. Mama, sora si prietenii Malinei Olinescu au condus-o astazi pe ultimul drum pe cantareata, in cimitirul Sf. Vineri, din Capitala. Indragita interpreta, care s-a stins la doar 37 de ani.

Malina Olinescu a fost purtata in sicriu, imbracata in rochia de mireasa, asa cum cere randuiala in cazul femeilor necasatorite.

Mama si sora au mai putut pentru ultima oara astazi sa-si ia adio de la fiinta lor cea mai draga.

”O sa te iubim, Malina!”, au strigat prietenii, abia contenindu-si lacrimile, in timp ce vocea artistei, interpretand piesa Larei Fabian, ”Je t’aime”, se putea auzi la un casetofon.

Iubita solista, care a fost gasita fara suflare pe caldaram, in noaptea de duminica spre luni, a fost imbracata in rochia de mireasa, iar in maini i s-a asezat un microfon. Langa sicriul descoperit, pe toata durata slujbei s-au aflat mama, sora, Codruta, si cei mai apropiati prieteni, Calin Geambasu, Petre Geambasu si sotia acestuia, impietriti de durere.

Exit mobile version