Opinia Timisoarei

La 88 de ani, un sofer a bagat o tanara in spital, dupa ce a pierdut controlul volanului si a provocat un accident pe o sosea din Banat

Incident rutier grav pe o sosea din Caras Severin, in urma caruia o tanara de 22 de ani a ajuns la spital.

CITESTE SI: Tren in flacari intr-o gara din Banat. Pompierii au muncit ore in sir sa opreasca focul, pentru ca sursa de apa era la 10 km. Foto

Un sofer de 88 de ani a pierdut controlul masinii sale intr-o curba, a intrat pe contrasens si a lovit in plin autoturismul tinerei, pe care l-a rasturnat in mijlocul soselei.

Soferul vinovat de producerea accidentului a scapat teafar si nevatamat, dar va ramane fara permis pe urmatoarea perioada de timp.

Soferul de 88 de ani din Resita, circula cu autoturismul pe DN58 A din directia Ezeris catre Farliug. In afara localitatii Ezeris, intr-o curba la dreapta, a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe celalalt sens, condus de o tanara de 22 de ani din Anina. In urma impactului, autoturismul condus de tanara, s-a rasturnat si s-a oprit pe plafon cu rotile in sus. In urma accidentului, a rezultat ranirea conducatoarei auto de 22 de ani care a fost preluata de Ambulanta si transportata la spital. Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero‘, au transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin pentru colegii de la infocs.ro.

Politistii continua cercetarile si au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

sursa: infocs.ro

Exit mobile version