Opinia Timisoarei

La 7 luni de la receptia lucrarii s-au plantat 75 de copacei pe strada Grigore Alexandrescu din Timisoara. Foto

TIMISOARA. La inceputul verii acestui an Primaria Timisoara facea, in sfarsit, receptia lucrarilor pe strada Grigore Alexandrescu, cu toate ca nu toate interventiile erau finalizate.

CITESTE SI: Stalpii care sustin firele de troleibuz sunt inca de neclintit din calea largirii la 4 benzi a drumului catre autostrada prin Dumbravita, de la Timisoara, dar se face actualizarea documentatiei pentru acest lot. O singura firma vrea contractul

La acea vreme, viceprimarul Ruben Latcau spunea ca mai sunt de pus la punct cateva detalii. Firma care a realizat lucrarile, SuperConstruct, a si fost penalizata cu 1,5 milioane de lei pentru intarzierea lucrarilor.

Zilele acestea, pe strada care leaga Aradului de Torontalului au fost plantati in aliniament 75 de frasini, pe spatiul verde aflat intre pista de biciclete si trotuar.

Va reamintim, dupa reabilitare, strada Grigore Alexandrescu are 4 benzi de circulatie, au fost amenajate trotuare si piste de biciclete, iar la intersectia cu Calea Torontalului s-a construit un sens giratoriu. De asemenea, au fost schimbate toate retelele de utilitati.

Valoarea contractului de lucrari s-a ridicat la aproape 7 milioane de lei, adica putin peste 1,4 milioane de euro.

Exit mobile version