Opinia Timisoarei

L-au prins pe Ycre. Ce i-au facut politistii celui mai cunoscut ‘graffer’ din Timisoara

TIMISOARA. S-a apucat de mazgalit peretii, insa de data aceasta n-a mai avut noroc sa scape neprins. Este vorba despre celebrul graffer Ycre.

Miercuri dimineta, la primele ore, tanarul isi exersa talentul pe peretii unei cladiri de pe strada Gheorghe Lazar, cand a fost deranjat de politistii locali.

„Politistii locali l-au depistat in aceasta dimineata, in jurul orei 07.00, pe str. Gheorghe Lazar din Timisoara, pe M. Razvan, de 27 de ani, din Lupeni, jud. Hunedoara, care desena cu spray-ul tip graffiti pe peretii unei cladiri din zona. Cel in cauza se autointituleaza ”Ycre”, fiind un cunoscut in randul grafferilor, dar si in randul politistilor locali care l-au mai surprins si sanctionat de sase ori in ultimii ani pentru astfel de fapte”, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

De data aceasta, Ycre s-a ales cu o amenda de 2.500 de lei si are obligatia sa plateasca si zugravirea cladirii pe care a mazgalit-o.

Politia Locala Timisoara atrage atentia ca inscrierea sau aplicarea pe ziduri, pe fatadele imobilelor proprietate publica sau privata, pe monumente istorice si de arhitectura sau pe orice alt tip de constructii a inscriptiilor neautorizate, prin utilizarea de vopsele, spray-uri si alte asemenea materiale care murdaresc sau produc deteriorarea ori distrugerea bunurilor in cauza, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 2500 lei, cei depistati riscand sa fie trasi la raspundere si cu privire la eventualele masuri de curatare sau refacere a fatadelor.

Exit mobile version