Opinia Timisoarei

L-au batut cu salbaticie si l-au bagat in mormant! Crima teribila din Timis pentru care dau acum socoteala 3 barbati!

TIMISOARA. L-au batut pana l-au bagat in mormant! 3 barbati cu varste intre 20 si 50 de ani sunt acuzati de o teribila crima petrecuta in octombrie anul trecut. Acestia l-au snopit in bataie pe un cioban care era angajat la unul dintre ei sa-i ingrijeasca de mioare, in localitatea Ivanda din Timis.

Dupa o cearta apriga intre stapanul oilor si boitar, proprietarul turmei si-a adus doi prieteni si, impreuna, s-au apucat sa-i aplice, ziceau ei, o corectie ciobanului nesupus.

L-au lovit cu pumnii si cu picioarele minute in sir pana cand omul de 48 de ani n-a mai miscat.

CITESTE SI: Bataie sora cu moartea! Un barbat a ajuns in coma la Spitalul Judetean Timisoara dupa ce a fost calcat in picioare de alti trei

Un echipaj al ambulantei l-a preluat pe barbat inconstient. Medicii l-au transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara unde a fost internat la Terapie Intensiva, in coma. La scurta vreme, acesta a murit.

Procurorii au deschis o ancheta, iar acum au finalizat cercetarile in privinta celor trei barbati. Rechizitoriul a fost inaintat Tribunalului Timis. Magistratii vor judeca faptele batausilor care sunt acuzati de omor.

Exit mobile version