Opinia Timisoarei

Klaus Iohannis il scoate din ecuatie pe Traian Basescu la unificarea dreptei politice

TIMISOARA. Liderul interimar al liberalilor, Klaus Iohannis nici nu vrea sa auda de Traian Basescu atunci cand vine vorba de unificarea dreptei politice. Mai mult decat atat si Partidul Miscarea Populara este lasat pe marginea terenului.

Iohannis a spus, la Timisoara, ca Traian Basescu a fost figura cea mai importanta a Romaniei in ultimii ani, insa epoca lui s-a terminat acum.

Am fost intrebat daca PMP va intra in drepata unita. Spre surprinderea unora am spus ca nu, noi nu negociem cu PMP. Trebuie sa avem curajul sa construim un proiect politic pentru Romania fara a ne referi la Traian Basescu. E clar ca Traian Basescu a fost figura politica cea mai importanta in ultimii zece ani. Acea epoca s-a terminat. Noi nu facem unificarea dreptei pentru Basescu, noi facem unificarea dreptei fara Basescu”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat, vineri, la Timisoara, la o intalnire cu delegatii din judetele Timis, Caras- Severin, Arad si Hunedoara care vor participa la Congresul PNL din 27-28 iunie a.c. A fost prezent si Ioan Ghise, contracandidatul lui Iohannis pentru presedintia PNL.

Exit mobile version