Opinia Timisoarei

Judecatorul i-a eliberat pe cei trei proxeneti care au exploatat o fata inca de cand avea 14 ani in Timis. Unul mai fusese inchis pentru viol

TIMISOARA. Decizie soc a judecatorului de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis in fata caruia au fost dusi cei trei proxeneti prinsi de politistii de la Crima Organizata si procurorii DIICOT, dupa ce au exploatat sexual o fata ani de zile, inca de cand aceasta avea varsta de 14 ani. Magistratul a stabilit ca faptele lor nu sunt atat de grave incat sa fie arestati preventiv. Procurorii DIICOT au contestat hotararea judecatorului la Curtea de Apel Timisoara.

CITESTE SI: Cosmarul unei fete exploatata inca de cand avea 14 ani, in parc, pe camp sau in locuintele clientilor. Perchezitii ale politistilor de la Crima Organizata si procurorilor DIICOT Timisoara la o retea de proxeneti. Video 

Va reamintim, in 30 iunie, au avut loc mai multe perchezitii in Timis.

Potrivit anchetatorilor, cei trei indivizi au intretinut relatii sexuale cu o fata din Iecea Mare inca de cand aceasta avea 14 ani. Copila nu avea parinti, intrucat tatal a murit, iar mama lucreaza in Germania, iar fata era in grija unui bunic, impreuna cu alti frati, asa ca le-a fost usor sa o batjocoreasca vreme de doi ani.

Cand fata a implinit 16 ani, acestia au decis sa faca bani de pe urma ei, asa ca au inceput sa-i gaseasca amatori de partide de amor contra cost.
Fiecare client platea intre 50 si 100 de lei pentru a beneficia de serviciile fetei. Intalnirile aveau loc, de obicei, in locuintele clientilor, dar si in parcul din sat sau chiar pe campurile de la marginea localitatii.

Proxenetii au pus insa ochii si pe sora mai mica a tinerei, care abia a implinit 14 ani, si voiau sa o convinga si pe aceasta sa intretina relatii sexuale pe bani. N-au mai apucat insa, ca au fost ridicati de politisti.

Unul dintre suspecti este recidivist. In urma cu cativa ani, a fost condamnat pentru viol.
La perchezitii, ofiterii de la Crima Organizata au gasit in locuinta acestuia bani si tigari netimbrate si nu exclud ca barbatul sa se ocupe si de contrabanda cu tutun.

Cei 3 proxeneti, dar si 4 dintre clientii fetei au fost dusi la sediul DIICOT Timisoara pentru audieri. Ei sunt cercetati pentru trafic de minore si relatii sexuale cu un minor.

VIDEO: George Stefanita

Cei 3 indivizi au fost dusi in fata magistratilor de la Tribunalul Timis, iar judecatorul de drepturi si libertati care a analizat cauza a decis ca cei trei nu sunt un pericol si a decis ca pot fi cercetati in libertate. Procurorii au contestat hotararea.

 

 

Exit mobile version