Opinia Timisoarei

Jos palaria! Gest de MARE OMENIE, langa Timisoara! Ce-au facut mai multi banateni, in loc sa stea acasa, in zi de sarbatoare?

TIMISOARA. Un mare necaz a lovit o familie dintr-o localitate de langa Timisoara, chiar acum in prag de sarbatori. In urma cu cateva zile, aceasta a ramas fara un acoperis deasupra capului.

CITESTE SI: Carnati, pastrama, fasole cu ciolan, vin fiert! Au furat startul la Targul de Craciun de la Timisoara! Primii comercianti au deschis deja casutele! Ce se gaseste si care sunt preturile? FOTO! 

Un incendiu violent a cuprins duminica trecuta casa oamenilor din Peciu Nou. Acoperisul a fost facut scrum. La fel si multe din lucrurile familiei.

 

Desi astazi e sarbatoare mare, Sfantul Andrei, multi localnici au lasat petrecerea deoparte si au decis sa sara in ajutorul semenilor napastuiti.

Mai multi oameni din Peciu s-au adunat la casa cu pricina si, impreuna, muncesc sa repare acoperisul si sa puna la adapost locuinta de vremea rea care se va abate in scurt timp peste intreg Banatul.

CITESTE SI: ALERTA meteo! Ce se intampla cu vremea la Timisoara si in judet? 

Oamenii s-au anuntat din gura in gura, la apelul primarului sau chiar pe Facebook. Cei care n-au ajuns astazi, spun ca vor veni maine, chiar daca este tot sarbatoare. Multi au contribuit in aceste zile cu bani pentru a-i ajuta pe cei loviti de necaz.

Gestul acestor oameni cu suflet mare merita toate aplauzele si un SHARE sa-i afle toata lumea!

Exit mobile version